Problemer oppdatering Windows10

Ikke løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 4 deltakere og ble sist oppdatert av  [email protected] 6 år siden.
Forfatter
elarsen123697938
Spectator

Maskinen prøver stadig å oppdatere Windows 10. Den starter oppdatering uten forvarsel. Etter en tid sier den at den ikke kan oppdatere. Feilvarsel 0X80070057.


user-336662
Spectator

    Hei, jeg har hatt det samme problemet – maskinen forsøker å oppsake en øvre windows.

    Men det går ikke. Etterpå prøver den igjen. Og igjen !

    Hva gjør jeg for å få en bedre Windows 10 ?


    arnadol
    Spectator

      Hei, jeg har noenlunde samme problem som nevnt ovenfor. Har to pc-er som stadig må kjøre Windows-oppdatering, men det ender alltid med at den gamle versjonen lastes inn igjen. Får samme feilkode på begge:0x80072ee7. Prøvde i går det opplegget som Komputer f.a. har i nr. 3/18. Startet på del 2 (side 26). Alt gikk greit til jeg skulle ta nr. 6. Det gikk bare maks ett minutt og så fikk jeg ‘Error 87’. og meldingen: The online/cleanup-image/restorehealth option is unknown.

      Hva dette betyr, aner jeg ikke. Skjedde på begge pc’er. Kjørte også resten av opplegget i Komputer f.a. 3/18, men det hele ender med at den gamle versjonen av Windows alltid lastes inn igjen.

      Disse forsøkene på oppdatering tar lang tid, og nå er jeg lei av forsøkene. Hvordan slår jeg oppdateringen av?

      Abonnent 97.087.803, epost: [email protected]


      arnadol
      Spectator

        Nå har jeg klart å fikse denne manglende oppdateringen på begge mine pc’er. Da ingenting annet funket, måtte jeg tilbakestille PC’en (Gjenopprettingsalternativer) og installere Windows på nytt. Det gikk greit, tok litt tid, men mistet alle appene/Programmene jeg selv hadde lagt inn på Pc’en. Da Windows var installert på nytt, kjørte jeg denne viktige Windows 10-oppdateringen. Det gikk greit, tok også litt tid. Da det var gjort, var det å gå i gang med å laste ned de programmene jeg ønsket å fortsette med. Da kunne mange heldigvis lastes ned fra Fordelssonen. Dette tok også en del tid, men samtidig får man ryddet opp i hvilke programmer som er viktig fortsatt å beholde.

        Skjermilde

        Hei! Får denne feilmelding etter oppdatering av Win 10. Nytter ikke å starte maskinen på nytt. Hvordan får jeg bort denne? Vg svar: [email protected]

         

         

        Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.