Windows 10 Creators Update og andre problemer med oppdateringer

Ikke løst
Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av  onesaund 6 år, 9 måneder siden.
Forfatter
onesaund
Participant

Har flere pc’r med Windows 10. Får en gang i blant en melding på skjermen om at jeg må gå gjennom personverninnstillingene. Har spurt venner og kjente om de får opp noe lignende, men det har de ikke. Hva er dette og er det trykt.

Videre opplever jeg at Windows sine oppdateringer ikke bare gjør pc’en bedre. Oppdateringene viser seg å bytte ut de originale driverne til diverse enheter i pc’en med sine egene drivere som gjør at enhetene ikke fungerer som de skal. Har fått tips om å gå til hjemmesiden for enheten og laste ned de nyeste driverne. Men det fines ikke nye drivere. Hva kan jeg gjøre med det. Har prøvd å sette driverne tilbake til den originale, og sette Windows tilbake i tid, men ingen av delene fungerer. Tenker nå at det er slutt på moroa og må kjøpe en pc hvor alt i den er godkjent av Windows

Hvorfor skal disse oppdateringen kødde slik med pc’en til folk. Regner med at det ikke bare er mine pc’er dette dreier seg om.

Opplever også at mitt i en arbeidsoppgave på pc’en, hvor jeg har gått fra den en liten tur, så har den funnet ut at den skal oppdatere seg. Og alt jeg hold på med er borte, ødelagt, eller ikke virker mer. Dette går heller ikke å sette noe innstillinger på. Dette er til å få fnatt av og er fryktelig frustrerende.

Så hva har skjedd med Windows som vi så frem til skulle bli så bra.

Forumet ‘WINDOWS’ er stengt for nye emner og svar.