Belarc Advisor fant ikke alle produktnøklene/aktiveringskodene på min laptop

Løst
Dette emnet inneholder 5 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 uker, 1 dag siden.
Forfatter
user-335434
Spectator

Hei.

Jeg installerte Belarc Advisor på min laptop i går og den fant kun lisensnøkler fra to programmer jeg tidligere har lastet ned fra fordelssonen (Ashampoo og Panda Security). Den fant ingen av de 6 andre programmene som jeg har kjøpt og har lisensnøkkel på.

Den «fant» selvfølgelig en del andre programmer også, men ingenting som jeg virkelig hadde bruk for (se bilde). Er det noe jeg har gjort feil?

Hei,

har du passet på at programmet skanner gjennom alle harddisker og eventuelle eksterne lagringsmedier? Det kan hende du har installert noen av programmene på andre enheter enn den disken programmet søker gjennom.


user-335434
Spectator

  Nei, alle programmene ligger på c:/Program Files (x86) og Belarc finner de/lister de opp under Software Versions and Usage.
  Og der finner jeg jo ikke lisensnøkkelen. Ikke at det gjør så mye, jeg har notert ned alt jeg har kjøpt, men det hadde jo vært kjekt å ha en oversiktelig samling med de.

  Skjønner. Da er det nok heller at Belarc sitt software-bibliotek ikke gjenkjenner alle programmene du har installert, og dermed vet den ikke hvordan den skal finne alle lisensene til disse. Den funksjonaliteten må nok legges inn manuelt av utviklerne for hvert program den skal finne lisensen på.


  birken10
  Spectator

   Får ikke installert Belarc på win 10. Brannmur av. Forslag?

   Trenger litt detaljer for å kunne si noe konkret. Får du noen feilmeldinger eller annet?

   Du må være abonnent for å skrive innlegg