CheckDrive

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 4 måneder siden.
Forfatter
user-324581
Participant

Godt mulig at det er et godt program for noen, men den tok knekken på PCn min. Etter installasjon og kjøring av programmet restartet den pcn og kom opp med en melding omtrent oim forebereder auto repair og noen sekunder senere kom the blue screen med critical process died, og dermed gikk den i loop mellom disse to meldingene. Eter 12 timer ga jeg opp og slo av PCn. Pcn fungerte helt utmerket før dette og nå har jeg ikke en fungerende PC lenger. Hadde tatt en system image backup på en minnepenn, men oiversetr at jeg også måtte ha tatt en system drive, dessuten leste jeg senere at system image ikke kunne legges på en minnepenn. Om den er mulig for meg å fikse vet jeg ikke, men ellers m jeg ut å kjøpe en ny PC, da blir det gratisprogrammet utrolig dyrt.

Hei,

det var uheldig å høre. Du skal kunne gjenopprette fra en tidligere sikkerhetskopi, som du sier. Om det ikke går, vil en fullstendig reset av PCen/Windows kunne gjøre susen.

Det er dessverre veldig vanskelig å si hvorfor dette skjedde – noe kritisk galt kan ha skjedd med PCens hardware (tilfeldigvis samtidig med installasjon), eller installasjonen av programmet KAN ha forårsaket en merkelig interaksjon med eksisterende filer eller programmer. Utvikler Abelssoft er imidlertid en god produsent, og jeg tviler på at de ville latt en slik bug gå gjennom uten videre. Men uhell skjer dessverre.

Forumet ‘FORDELSSONEN’ er stengt for nye emner og svar.