Farlige program ?

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 2 måneder siden.
Forfatter
asleskoglund
Participant

Når jeg forsøker å laste ned et program , feks » Secret Folder » blir nedlastingen blokkert av : Malwarebytes Anti Malware og anbefalt ikke å laste ned.  OK jeg trosset dette og valgte å laste likevel, – neste trinn så ble det blokkert nedlastning via Google Chrome.  Da avbrøt jeg nedlastingen.  Dette har skjedd andre programmer i Fordelsonen også.  ER det farlig ?

Mvh  Asle Skoglund

Hei,

Malwarebytes er kjent for å få flere utslag på trygge programmer enn mange andre antivirus. Programmene i Fordelssonen er testet med det nyeste av sikkerhetsprogrammer, men som det erklæres når du laster ned, så installerer man på eget ansvar.

Om et program blir blokkert av samtlige programmer, kan det være en liten bagatell som slår ut. Mest sannsynlig er det ingen fare dersom du stoler på utgiver/produsent av programmet. Men noen garanti har man aldri, dessverre. Om du har lastet ned noe fra en nettside du aldri har brukt før e.l., ville jeg derimot rådet i mot å installere.

Forumet ‘FORDELSSONEN’ er stengt for nye emner og svar.