Free Studio kan ikke instaleres

Løst
Dette emnet inneholder 2 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 2 måneder siden.
Forfatter
onesaund
Participant

Laster ned FreeStudio_6.6.35.323_o_1 fra fordelssonen. Etter ned lasting åpner jeg exe filen, for spørsmål om hvilket språk og velger. Installasjons programmet starter og kommer til først side hvor jeg trykke neste. Det vises nå hvor programmet blir installert og trykker neste. Så blir det bare borte og ingen ting blir installert. Har prøvd feilsøking for programkompatibilitet med forskjellige innstillinger, men til ingen nytte. Kan dere sjekke ut hva som er galt med programmet.

Dette står skrevet på siden hvor man laster ned programmet.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.

Denne siden fins ikke og for melding om at det har oppstått en feil.

Jeg kjører Windows 10 og på siden deres står det at programmet skal virke i Windows 10, 8, 7, osv.

Har også teste programmet på en Windows 7 pc og det virker ikke der heller.

Kan dere hjelpe

Hei,

du har helt rett i at programmet ikke installeres som det skal. Har varslet ansvarlig for Fordelssonen, så blir det nok straks rettet opp! Melder tilbake her når jeg hører noe.

http://www.komputer.no/support skal imidlertid funke.

mvh Dag

Programmet har blitt oppdatert, og skal funke nå.

Du må være abonnent for å skrive innlegg