Kaspersky System Checker hjelp

Ikke løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 6 år, 9 måneder siden.
Forfatter
92618232
Participant

Jeg har kjørt dette testprogrammet, fra Komputer for alle 11/17, side 48, og har fått varselet «System har crashed recently».

Jeg merker at maskinen ikke er i god form. Hva gjør jeg? Operativsystemet er Microsoft Windows 10 Pro 64 bits, 10.0.15063.

Vil være takksam for hjelp.

Sverre

 

 

Hei! Det blir veldig omfattende å finne ut av, for det er jo ikke mulig å vite uten å ha pc-en for seg om det er snakk om maskinvare- eller programvareproblemer.  Men hvis en pc krasjer, er det ofte en av to ting: Virus/skadevare eller driverfeil. Så jeg ville begynt med å kjøre Malwarebytes Anti-Malware fra Fordelssonen, og også et godt antivirus-program, hvis du ikke har det (men det har du vel?).  Og så ville jeg sjekket at oppdateringer står på i Windows, og kjørt et program for å sjekke at driverne er oppdatert. Drivermax fra Fordelssonen kan hjelpe deg med det. Hvis det ikke hjelper, kan det også være en maskinvarefeil, og det er nok et helt annet prosjekt som ikke jeg kan hjelpe med. Lykke til!

Forumet ‘FORDELSSONEN’ er stengt for nye emner og svar.