MiniTool Power data recovery free

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 måneder siden.
Forfatter
onesaund
Participant

Hei.  I blad 06/2020 Har dere et innlegg om Gjenopprett slettede filer og dere omtaler programmet MiniTool Power data recovery free.  Men når jeg skal prøve det (installerer) så vill ikke den versjonen jeg lastet ned fra dere virke, så jeg må oppdatere og får en versjon som heter MiniTool Power data recovery – Trial. I denne versjonen kan jeg ikke gjenopprette en eneste mb en gang. Hvorfor legger dere ut og lager mye beskrivelse om et program og så virker det ikke. Eller jo det gjør jo det men da må jeg betale U.S.$99 som er over kr 1000 som bare er for 1 måned.  Dette er rå dyrt, for et år blir det langt over 12000 kr og ikke gratis slik dere beskriver.  Hadde hvert fint om dere sjekket litt grundigere etter når dere lager et slikt innlegg i bladet. Føles litt som det er noen som prøver og lure deg.

Kan dere finne et nytt program som ikke er så dyrt.

Hilsen Ole

Hei,

den eneste begrensningen i gratisversjonen er størrelsen på datagjenopprettingen (1 GB). Ellers er det noen forskjeller i hva som tilbys mellom versjonene, som du kan se her: https://www.minitool.com/data-recovery-software/power-data-recovery-comparison.html

Programmet krever Windows 10, så mulig dette er grunnen til at du ikke får lastet det ned fra oss om du ikke har W10. Fra lenken over kan du også laste ned gratisversjonen.

Du må være abonnent for å skrive innlegg