Nedlastning av Advanced SystemCare Pro 10

Ikke løst
Dette emnet inneholder 8 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer for alle Support Komputer for alle Support 7 måneder siden.
Forfatter
[email protected]
Participant

I komputer for alle nr.18/2017 tilbys ovennevnte program. Ved nedlastning får du utgaven «Free» ikke Pro.

Takk for tipset! Jeg skal sjekke med Fordelssonens ansvarlige om det der.

Da har jeg fått svar. På side 16 i blad 18 står det at Pro-utgaven aktiveres ved å klikke på skriv inn kode i nederste høyre hjørne i det vinduet som dukker opp når installasjonen er fullført. Du avslutter installasjonen ved å lukke det siste vinduet, underlig nok. Koden står i bladet, men du kan si fra hvis du ikke finner den, så skal jeg sende den til deg.


[email protected]
Participant

  Beklager men på side 16 beskrives ikke noe av det du opplyser om. Hverken om at Pro-utgaven aktiveres ved å skrive inn kode eller at koden står i bladet. Har sjekket dette flere ganger uten å ha sett noe.

   

  Det har du visst rett i. Jeg gikk på opplysninger fra en annen, for jeg hadde ikke rukket å hente bladet selv. Koden er iallfall 87CE0-43977-38B06-3BC74 og skal la seg legge inn når man installerer. Jeg skal prøve å få sjekket det selv hvordan det gjøres i morgen.


  [email protected]
  Participant

   Ved å taste inn koden som dere beskriver får jeg til svar at det er blitt lastet ned på for mange Pc`r. Fungerer derfor ikke……….

    

   Da har jeg fått svar. Kan du legge inn et skjermskudd av det som skjer når du prøver å taste inn koden? IoBit trengte visst det.


   [email protected]
   Participant

    Jeg gir opp hele stasen med PRO 10 og lastet ned Free-versjonen 11.

    Kanskje like greit akkurat nå. Det kommer en artikkel om pro-versjonen over jul, forhåpentligvis vil den få orden på sakene.

    Du må være abonnent for å skrive innlegg