Program for konvertering av videolyd til mp3-fil

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 5 måneder, 1 uke siden.
Forfatter
tovahe
Spectator

Hei!
Jeg hører mye på mp3-filer (foredrag o.l.) på øret og skulle gjerne ha funnet en enklest mulig måte å overføre lyden fra videoer på YouTube direkte til mp3 filer til bruk på min mp3-spiller. Jeg har i øyeblikket ikke behov for et stort program med masse muligheter, kun denne ene funksjonen. Ser at fordelssonen har et par programmer som kanskje kan brukes, men vil gjerne ha et godt råd fra redaksjonen eller andre for enklest mulig løsning.  Jeg har en vanlig stasjonær PC med Win 10 oppdatert versjon 03-19.
Tore

Hei,

om du ønsker den aller enkleste løsningen, kan du sjekke ut sider som https://www.onlinevideoconverter.com/mp3-converter. Tilsvarende finnes det mange andre nettsider som tilbyr liknende tjenester, om du søker på «Youtube to mp3». Disse sidene lar deg enkelt lime inn lenken fra en video, konverterer den til mp3, og lar deg laste ned. NB! Bruk på eget ansvar, og pass på at du konverterer riktig (og at du mottar tilhørende fil).

Ellers finnes det masse programvare som blant annet kan konvertere filene til mp3, men da må du også ha tilgang til originalfilen.


tovahe
Spectator

  Ja, det er nettopp det med sikkerheten som gjør at jeg helst ikke vil bruke nettsteder som tilbyr slik konvertering – særlig når det krever at jeg installerer en utvidelse på nettleseren el. L. Den siden du nevnte kom opp med en del sponsorer som syntes lite tilltsvekkende, så jeg våget ikke å installere utvidelsen. Kanskje jeg er for redd av meg.

  Men går det da an å spørre om det er noen som har erfaring fra et trygt sted for konvertering fra video på YouTube til mp3?  Er det noen som har brukt et slikt nettsted over tid og vet at det ikke er noe grums som følger med – og som kan anbefale det?

  Lenken jeg skrev over har jeg selv benyttet mange ganger, over en lang periode. Men helt trygt blir det sjeldent, dessverre. Om du har en AdBlocker, slipper du popup reklamen. Og jeg ville rådet mot nettsider som vil installere utvidelser, som du sier.

  Det er ikke så mange andre åpenbare alternativer for det du ønsker, spesielt når YouTube jo helst vil at man skal se på innholdet deres på nettsiden, og ikke laste det ned selv. YouTube sin mobilapp tilbyr imidlertid playback til telefonen, selv når telefonen er låst. For å få dette må du dog betale for YouTube premium e.l.

  Som nevnt er ikke selve konverteringen et problem, men heller å få tilgang til YouTube filen. Dette er definitivt enklest med en online konverterings-/nedlastingstjeneste.

  Ellers kan det jo alltid være en idé å søke litt rundt på oppdaterte forum, og se hva andre bruker! Flertallets mening er som regel en god pekepinn.

  Du må være abonnent for å skrive innlegg