Puran Utilities produserer Blue screen i Windows 10/ 64 bit

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 6 måneder siden.
Forfatter
user-496191
Spectator

Fikk Malewarebyte varsler mot å laste ned programmet… Men siden Norton gav grønt flagg etter scanning av filen så testet eg programmet på min stasjonære PC…. 3 oppstarter gikk me  som om programmene jobber i SAE 90 olje i minus 25 kuldegrader… Fjerde oppstart endet med at nesten alle programmer kom opp med feilmeldinger og Adobe Cloud ba om reinstallering. Spotify krasjet flere ganger. Avinstallerte Puran Utilities og tok en ny oppstart…. en oppstart i et meget bra tempo og uten en eneste feilmelding.

Jeg er generelt skeptisk til gratis eller nesten gratis programvare som skal liksom fikse det meste…. det vil etter min mening alltid koste flesk….

Vil heller anbefale seriøse kjøpe programmer… da har leverandøren litt mer å tape om ting ikke fungerer.

 

Dropp installeringen av Puran Utilities

Hei,

det er vanskelig å si hvorfor du opplevde disse problemene, og det kan ha vært et problem med Puran Utilities. Merk dog at Malwarebytes har et relativt høyt antall falske utslag på programmer i forhold til andre antivirus. For øvrig kan to antivirus på PCen skape problemer, siden de kriger om å utføre samme oppgaver med de samme ressursene.

Det finnes mange flotte gratisprogrammer, men man kan støte på programmer (gratis eller ei) som har en uheldig samkjøring med resten av systemet, spesielt når programmet har et bredt ansvarsområde som i dette tilfellet.

 

Du må være abonnent for å skrive innlegg