Kjøp av gavekort på Komputer for alle.

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av  Øystein 1 år, 5 måneder siden.
Forfatter
Øystein
Spectator

Hei!
Jeg har nå hatt abonnement på Komputer for alle noe måneder og er svært fornøyd, dette er bladet som matcher min data/it interesse best. Jeg kjøpte derfor et gavekort på 12 blader (abonnement) den på denne lenken:
https://abonnement.komputer.no/giftcard/gkw-kom-3-tilbud-2017-ms-4/?media=Abonner_link

Det ble starten på dager med frustrasjon over systemer som ikke funker. Jeg skal beskrive dette nærmere nedenfor slik at andre kan styre unna!

6 juni fikk jeg kvittering for kjøpet på e-post. 12.juni kl.11.47 fikk jeg abonnementsnummer og en nettside jeg skulle legge inn dette på. Det funket ikke. Kort tid etter, kl.12.21 fikk jeg beskjed fra kundeservice at jeg ikke hadde bestilt for 12 mnd. men 8 mnd til kr.399,- og at det ikke var gavekort!
Dette har jeg svart klart og tydelig på og har ennå ikke fått mer svar.
Men, den 12.juni kl.23.53 kommer det nok en e-post med kvittering og beskjed om at jeg vil motta en verdikode. DEN er ennå ikke mottatt!

Jeg vet ikke hvor skoen trykker her, men det ser unektelig ut som om ordtaket om ”desto  flere kokker desto mer søl” får sin berettigelse her!

Jeg kan dokumentere alle e-poster og innbetalinger, dette er gjort i mitt tilsvar til kundeservice og til bonnierspublication.com (siste e-post) og kan gjerne gjøre det her også om nødvendig. Foreløpig lufter jeg bare min frustrasjon og håper nå at noen kan ta tak i dette – gavekortet skal brukes på en fødselsdag 17. Juni!

Mvh
Øystein Dahl, abonnement nr. 3360810372

Du må være abonnent for å skrive innlegg