Domene navn med Ø

Ikke løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år siden.
Forfatter
user-335119
Spectator

Har laget hjemmeside til havna vår med navnet/domene  Saltrøa.no   (uniweb sin server). Har også laget e-post adresser: [email protected]øa.no    samt en rekke andre.

Opprettet ny konto på pc (win10 og Office 365) Alt fungerer ok. Problemet er at vi får ikke opprettet kontoen på iphone/Android.  Får bare feil passord/bruker selv om alt er skrevet ok.

Uniweb sier at det må ha med at domenet inneholder ø.

Har dere noen tips ?

Mvh Per Ludvig Harstad, epost: [email protected], mobil 90414757

Hei,

gjelder dette innlogging til e-postene på iPhone/Android, eller opprettelse av nye kontoer? Hvis sistnevnte, kan dere jo alltids bruke «saltroa».

Generelt er det ofte en god idé å begrense bruken av ÆØÅ i adresser og domener, siden mange brukere og systemer fortsatt ikke benytter disse tegnene.


user-335119
Spectator

    Problemet et opprettelse av ny konto på iPhone/Android med domene navn som inneholder ø. Er klar over at «saltroa» hadde vært best. Men det funker jo på pc med «saltrøa», så spørsmålet er hvorfor en ikke får opprettet kontoen på iPhone/Android ?

    Nøyaktig hva slags konto på iPhone/Android er det snakk om (tipper det er generelle Apple/Google (Android)-brukere det er snakk om)?

    Det virker overraskende om disse produsentene ikke tillater bruk av ÆØÅ (men naturligvis en mulighet), ettersom de begge er ledende i industrien. Oppretter dere kontoene fra telefon, eller via PCen? Om førstnevnte, kan gamle telefoner ha en påvirkning på hva som tillates. Er telefonen(e) oppdaterte? Dobbeltsjekk gjerne passordene, som du kanskje allerede har gjort. Pass på at du bruker riktige tegn på telefon-tastaturet.

    Nå har jeg bare kastet ut noen ideer, men om ingenting funker, bør du nok ta kontakt med den respektive kundeservice. De skal kunne fortelle deg nøyaktig hva som må til, eller eventuelt om det ikke lar seg gjøre.

    Du må være abonnent for å skrive innlegg