Får ikke overført adressebok i Thunderbird til G-mail på ny PC meg Windows 10

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år siden.
Forfatter
user-338962
Spectator

Jeg har kjøpt ny Acer Aspire PC med Windows 10. E-postadressene mine fra min gamle Samsung PC med Thunderbird lar seg ikke overføre til min nye PC til et annet E-postprogram enn G-mail forteller ekspertene i El-kjøp meg. Det programmet vil jeg ikke ha fordi det er rotete og dårlig redigert og upraktisk. Det har en rekke funksjoner som gjør programmer komplisert og tuklete å bruke. Jeg ønsker å få tilbake Thunderbird. Hva gjør jeg for å finne et praktisk E-postprogram hvor jeg kan få overført mine ca 1000 apostadresser. El-kjøp har kontaktet Google og Microsoft uten å få løst problemet. Kan noen hjelpe?

Vennlig hilsen, Bjørn Emil Vinnan, E-post: [email protected]/ tlf 95969347

Hei,

fra PCen som har kontaktene dine: gå til verktøy (tools) og trykk adressebok. Herfra velger du eksporter og lagrer filen (LDIF eller CSV). Overfør denne til den nye PCen, f.eks. via minnepinne eller en mail til deg selv. Gå inn på Thunderbird på den nye PCen, velg adressebok og trykk nå importer. Markér address books (adressebøker) når vinduet dukker opp, trykk neste og velg Text File-formatet. Til slutt må du åpne filen du tidligere overførte, og så importeres kontaktene.

 

Du må være abonnent for å skrive innlegg