Mas fra Microsoft Outlook om oppdatering av legitimasjon for e-post kontoer

Løst
Dette emnet inneholder 2 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av  brona 6 måneder, 2 uker siden.
Forfatter
rappala44
Spectator

Hei!

Har opplevd mye mas fra Microsoft Outlook om at jeg må oppdatere mine e-postkontoer. Maset kommer i form av e-post på Outlook hvor de hevder at de ikke har tillatelse til å hente e-post for mine to kontoer. Det står at den siste synkroniseringen ble foretatt 01.01.0001 00.00.00 UTC.

Så kommer det en beskrivelse for hvordan jeg løser problemet ved å velge innstillinger – ikonet på verktøylinjen, og velg alle innstillinger i Outlook. Der skal jeg velge synkroniser e-post for å se de tilkoblede kontoene. Finner ikke noe feil med innstillingene her !

Har på følelsen at dette er ikke er reelt da e-postkontoene det gjelder fungere som de skal. Har slettet de beskjedene hele tiden men de kommer igjen med en gang. Irriterende!!

Så hva gjør jeg for å bli kvitt disse meldingene ? Hjelper det og beskrive de som søppelpost ? Eller er det andre måter og få det vekk på ?

mvh rappala44

Hei,

jeg ville tatt kontakt med Outlook sin kundeservice/support og hørt om disse mailene er ekte eller spam. Det er dessverre vanskelig for meg å avgjøre uten å se dem. Hvis disse mailene er reelle, så er det uansett lurt å høre med dem nøyaktig hva du må gjøre hvis instruksene i mailene ikke løser det.

I mellomtiden: Vær forsiktig med å oppgi noe informasjon eller trykke på linker før du vet om mailene er ekte. Såkalte phishing-sider er fort gjort å bli lurt av, da de ser identiske ut som den ekte nettsiden, for eksempel.

mvh Dag


brona
Spectator

  Hei jeg har det samme problemet, men jeg får ikke sendt fra min konto.

   

  Men disse innstilingene er riktig

  Mvh Inger Johanne

  Meldingen jeg får når jeg prøver å rette opp er:

  Kan ikke sende meldingen. Det kan hende at innstillingene for utgående e-postserver [SMTP] må konfigureres. Hvis du trenger hjelp med å bestemme riktige serverinnstillinger for …[email protected], ta kontakt med e-postleverandøren din.

   

  Emne ‘test’

  Serverfeil: 554

  Svar fra server: 554 5.7.1 ……[email protected]>: Relay access denied

  Server: ‘smtp.altibox.no’

  Windows Live Mail Feil-ID: 0x800CCC79

  Protokoll: SMTP

  Port: 25

  Sikker (SSL): Nei

  Du må være abonnent for å skrive innlegg