Nyeste vers av Thunderbird 78.12.0

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 år, 9 måneder siden.
Forfatter
user-531207
Spectator

Jeg får ikke hentet inn min mail!?

Jeg har lagt inn alle parameter rikti som min provider sier til min domene.

Men, til smtp. må jeg bruke smtp.dataguard.no noe annet virker ikke port for IMAP =143  Sikkerhetsinnstillinger skjønner jeg meg ikke på da det jo er mange. Og de som har greie på dette vet heller ikke hva jeg skal bruke.

Kan sikkerhetsinnstillingene for sending påvirke innkommende post?

hvis jeg endrer dette forandrer poten seg. Ikke lett å finne ut av når det ikke gis en skikkelig forklaring der min server ligger. Mistanken går til surr på inngående og utg server. Jeg kan ikke bruke andre løsninger! Jeg får heller ikke sendt ut feilmeldingene som jeg mottar som skjermdump. Kan Norton skape problemer?

Hvordan får jeg slutt på at Pc kobler seg opp mot en google adresse ?

hjelp tas imot med takk.

steinar

 

 

 

Hei,

jeg vet dessverre lite om oppsett av inngående og utgående epost i klienter som Thunderbird, og enda mindre når din tilbyder sine anbefalinger ikke fungerer. Anbefaler å kontakte de igjen, eller å legge ut spørsmålet på et forum eksklusivt for Thunderbird-brukere. I mellomtiden kan du bruke nettversjonen av eposten din, så du ikke går glipp av noe!

Forumet ‘EPOST’ er stengt for nye emner og svar.