Problemet ang. smtp server

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 8 måneder siden.
Forfatter
user-531207
Spectator

Hei.

Jeg har siden 2002 hatt smtp.dataguard.no som servertilkobling.

I alle år har dataguard vært en pålitelig aktør for meg og min epost.

Siden Mars volder dette meg storeproblemer. Ved sending av mail kommer jeg til smtp.dataguard.no for deretter å få full stopp og alle mine pc/laptop henger på serveren. Det kan gå 1 -2 eller 10 minutter før jeg får sendt mail. Noen ganger blir jeg kastet ut av sendingen.

Dette er meget irriterende da jeg er avheng av at sendingen går igjennom. Noen ganger ser jeg ikke dette før dagen etter. Jeg har eget domene og mail går dit og hit etter som.

Noen som vet noe eller har samme problemene?

Finnes det en smtp adressen som fritt kan brukes for utgående mail. Jeg har ingen problemer med innkommende mail. Eller er annen tilbyder som ikke har samme problem som jeg har med Dataguard?

 

Ett annet lite problem!

Påverktøylinjen har jeg en del ikoner for program. Jeg får ikke programmene til å åpnes slik jeg la disse ned. Når jeg tar igjen programmet må jeg nå alltid åpne vinduet til størrrelsen jeg hadde før! Jeg har lett men finner ingen steder hvorntakelig dette kan sette fast til det jeg hadde før? Noen tips da dette irriterer meg.

Steinar

 

Hei,

jeg kan dessverre fint lite om servere til bruk i epostklienter. Anbefaler å ta kontakt med utsteder.

Har du windows 10? Vindusstørrelsene skal lagres gitt at du lukker programmene på vanlig måte.

Forumet ‘EPOST’ er stengt for nye emner og svar.