Slette full e-post konto på serveren

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 9 måneder siden.
Forfatter
svenn horn
Spectator

Jeg får beskjed om at e-post kontoen på serveren er full (5000 meldinger) og at nye e-poster som jeg mottar vil bli returnert.
Hvordan får jeg slettet alle gamle e-poster på serveren slik at det er plass til nye e-poster?
SHH


svenn

svenn

Hei, Svenn!

I de aller fleste epost-tjenere er det også en «papirkurv» tilsvarende den vi har på PCen. Gå til oversikten til kontoen (hvor du kan trykke på innboks, sendte mailer osv.) og velg «Slettet»/»Papirkurv»/»Slettede elementer» e.l., avhengig av hvilken nettside du bruker. Der inne kan du markere alle meldingene og så trykke slett, og da er du kvitt dem for godt!

Videre kan det også være verdt å sjekke «Spam» eller «Søppelpost» – mappen, som også kan inneholde mange uønskede meldinger. Vær OBS på at denne mappen kan inneholde alt fra feilsendte meldinger til spam og skadelige filer. Det er derfor viktig å være veldig forsiktig med emailene i denne mappen, selv om det av og til også kan havne trygge meldinger der som du egentlig ønsker å motta. Slett meldingene du ikke ønsker, og tøm papirkurven igjen.

Håper det hjalp!

mvh Dag

Du må være abonnent for å skrive innlegg