Hvorfor får jeg av og til ikke internettilgang ?

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år siden.
Forfatter
bjørnar2698
Spectator

Har en HP laptop Windows 10 og bruker en Amplifi router.

Problemet er at jeg ofte opplever at internettforbindelsen svikter. Routeren er det ikke ettersom klokka vises (internettklokke). En skulle tro at var internett borte så var den det, men nei. En «grei» måte å fixe det på er å søke på forskjellige andre nettadresser til det løser seg. Det er yohoo.no som internettet har mest problemer med. Datatypen her rådet meg til å skaffe meg 5G istedenfor 2.4G. Sikkert godt råd det, men nå er det slik at jeg HAR 5G. Ettersom problemet ikke er tilstede når jeg bruker kabel, så betyr jo det at problemet har med wi-fi og gjøre.

Noen som kan tipse om hvordan dette kan fixes ?

 

 

 

Hei,

da er det nok snakk om dårlig signal inn dit du sitter. Om det er flere vegger mellom Pcen og ruteren, dårlig nettverksadapter på Pcen, lang distanse eller etasjer mellom, så er det nok derfor.

2.4G -nettverket har faktisk lengre rekkevidde enn 5G (men dårligere hastighet), så det kan være verdt å koble seg på dette i stedet og sjekke. Problemet er nok ikke forbundet med hvilken nettside du går inn på, med mindre det kun skjer der.

Forumet ‘INTERNETT’ er stengt for nye emner og svar.