Standard gateway

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 5 måneder siden.
Forfatter
toregjovag687088
Spectator

Internett-tilkoblingen faller ut hele tiden. Ved feilsøking får jeg melding om at Standard Gateway ikke er tilgjengelig. Hvordan løser jeg det?

 

Hei,

er dette et gjentatt problem over tid? Er PCen langt unna ruteren? Har du et gammel nettverkskort eller ekstern nettverksadapter? Har du prøvd å nullstille ruteren/modem eller skru det av og på?


toregjovag687088
Spectator

    Hei igjen, Har hatt en Mac book pro tidligere, og der har det ikke vært problem. Kjøpte en ny, kraftig MSI laptop for noen uker siden, og det er med den Internett-tilkoblingen stadig faller ut (og nevnte melding fremkommer ved feilsøking). Ruteren er like i nærheten, og har også prøvd å slå den av og på.

    En mulig fiks er å skifte strømplan/batteriplan, helst til en variant som bruker så mye strøm som mulig. Dette er fordi strømsparingsplaner o.l. ofte kan kutte ut strøm til «uviktige» kilder, som en nettverksadapter. Prøv gjerne dette først.

    Hvis ikke, så kan det være verdt å reinstallere nettverksadapterens drivere. Disse bør du kunne finne under enhetsbehandler/enhetsbehandling/device manager. Eventuelt kan du sikkert laste ned driveren fra produsentens nettside.

    Forumet ‘INTERNETT’ er stengt for nye emner og svar.