Regler og betingelser for SPØR OSS-FORUM

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av red785558 red785558 2 år, 7 måneder siden.
Forfatter red785558
red785558
Participant

Alle brukere av Spør oss-forum har i forbindelse med brukerregistreringen akseptert følgende regler og betingelser:

1. Bare abonnenter på KOMPUTER FOR ALLE kan stille spørsmål og svare andre brukere på forumet. Ikke-abonnenter kan registrere seg på Spør oss-forum og lese spørsmål og svar. Tilgang til tjenesten forutsetter under alle omstendigheter at man oppretter en profil på http://www.komputer.no. Samtidig skal korrekt kontaktinformasjon, navn adresse og telefonnummer, oppgis, slik at redaksjonen og våre eksperter har mulighet til å kontakte brukere i forbindelse med spørsmål og svar i forumet. KOMPUTER FOR ALLE forbeholder seg retten til å blokkere brukere som oppgir feil kontaktinformasjon. Informasjon om navn, adresse og telefonnummer vil kun bli bruk i forbindelse med SPØR OSS-FORUM og vil ikke bli formidlet til tredjepart.

2. Det er kun tillatt å opprette én profil på KOMPUTER FOR ALLE per person/abonnementsnummer. Overtredelse av dette medfører sletting av brukerprofil.

3. Når du oppretter en profil på SPØR OSS-FORUMregistrerer du deg samtidig som mottaker av KOMPUTER FOR ALLEs nyhetsbrev med spennende nyheter fra den digitale verden. Du vil ikke motta to nyhetsbrev hvis du allerede er registrert.

4. KOMPUTER FOR ALLEs abonnenter kan spørre bladets it-eksperter og andre lesere om alt – så lenge det har med datamaskiner og internett å gjøre. Henvendelser om abonnement og andre kundeforhold skal rettes til Bonniers Kundeservice på tlf. 23 06 87 05 eller http://www.kundeservice.com. Kommentarer til innhold i bladet, artikkelforslag og øvrige redaksjonelle henvendelser som ikke er egentlige pc-spørsmål rettes til [email protected]. Innlegg som faller utenfor forumets område, blir slettet uten varsel.

5. KOMPUTER FOR ALLE mottar og besvarer utelukkende pc-spørsmål i dette forumet. Vi kan normalt ikke påta oss å besvare spørsmål til redaksjonen via epost, telefon eller brev. Så snart du har stilt et spørsmål, blir det synlig både for bladets it-eksperter og for alle andre lesere i forumet. Når du får svar, får du et varsel til epostadressen du har oppgitt.

6. SPØR OSS-FORUM er ment som en hjelpende hånd til bladets lesere. Vi kan ikke gi noen garanti for at vi eller våre lesere kan svare på nettopp ditt spørsmål, men vi garanterer at vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

7. Norsk lovgivning skal til enhver tid overholdes i forbindelse med innlegg i SPØR OSS-FORUM. Følgende overtredelser medfører en advarsel eller øyeblikkelig blokkering av brukerprofilen, og kan medføre politianmeldelse:

  • Trusler
  • Oppfordring til kriminalitet – herunder ulovlig deling av rettighetsbeskyttet materiale eller koblinger til ulovlig deling av slikt materiale, når man forstår at brukeren som har opprettet innlegget ikke har handlet i god tro.
  • Rasistiske ytringer og hån på bakgrunn av religion, kjønn, etnisitet eller seksualitet
  • Ærekrenkelser, injurier og bakvaskelser
  • Krenking av privatlivets fred
  • Forsøk på å hacke eller overbelaste forumet

8. KOMPUTER FOR ALLE og BONNIER PUBLICATIONS INTERNATIONAL AS kan på ingen måte gjøres ansvarlig for uregelmessigheter, program- og maskinvarefeil, tap av data eller andre problemer som måtte oppstå som følge av den veiledningen vi eller andre lesere har gitt via SPØR OSS-FORUM. Velger du å følge rådene du får, skjer det på eget ansvar.

9. KOMPUTER FOR ALLE driver ikke systematisk overvåking av alle innlegg, men følger med i emner og innhold. Derfor er det ekstra viktig at forumet ikke blir brukt til spam, hets, upassende oppførsel, provokasjoner eller andre negative handlinger. Vi forbeholder oss retten til å slette og redigere spørsmål og svar som vi finner upassende eller som bryter mot forumets regler. Vi forbeholder oss også retten til å blokkere brukerprofiler som gjentatte ganger publiserer upassende innhold i SPØR OSS-FORUM. Du kan rapportere støtende innlegg (eller innlegg som på annen måte faller utenfor forumets område) til redaksjonen på [email protected]. Husk å legge ved kobling samt gjerne en begrunnelse.

10. KOMPUTER FOR ALLE forbeholder seg – midlertidig eller varig – retten til å begrense eller lukke SPØR OSS-FORUM uten ytterligere varsel.

11. Alle rettigheter, herunder opphavsrettigheter, til materiale og informasjon på KOMPUTER FOR ALLES hjemmeside tilhører BONNIER PUBLICATIONS A/S. Dette gjelder også innlegg, spørsmål og svar i SPØR OSS-FORUM. Når du skriver et innlegg på SPØR OSS-FORUM, aksepterer du også at Komputer for alle og Bonnier Publications International AS har rett til å offentliggjøre eller på annen måte gjøre bruk av innlegget i alle eksisterende og fremtidige, trykte og elektroniske medier med tilknytning til KOMPUTER FOR ALLE eller BONNIER PUBLICATIONS INTERNATIONAL AS.

12. BONNIER PUBLICATIONS INTERNATIONAL ønsker å beskytte dine personlige opplysninger. Vi bruker en rekke sikkerhetsteknologier og -metoder for å beskytte personlig informasjon mot uautorisert adgang. Det er ditt eget ansvar å sørge for at passordet til profilen din på SPØR OSS-FORUM holdes hemmelig. Hvis du deler datamaskinen med andre, skal du alltid logge ut før du forlater forumet. Dette for å beskytte dine private opplysninger, slik at ikke andre brukere får tilgang til dem.

13. Vi oppdaterer reglene for SPØR OSS-FORUM med jevne mellomrom, slik at de gjenspeiler brukernes tilbakemeldinger eller endringer i tjenesten. Hvis endringene er vesentlige, gir vi beskjed ved tydelig å offentliggjøre en melding under punktet «Forum» i SPØR OSS-FORUM, eller ved å sende en melding direkte til deg. Vi anbefaler at du regelmessig holder deg orientert ved å se gjennom reglene for SPØR OSS-FORUM.

Forumet ‘KOM I GANG MED SPØR OSS-FORUM’ er stengt for nye emner og svar.