Antivirus IPad

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 6 måneder siden.
Forfatter
user-376082
Spectator

Da jeg kjøpte nettbrettet for noen år siden, fikk jeg beskjed om at antivirus ikke var nødvendig på IPaden, da den var oppbygd på en helt annen filosofi enn pc med Windows. Siden det har jeg både sett og hørt at det er divergerende syn på dette, men kan noen i forumet fortelle hva som er riktig. Er det mange forskjellige meninger fremdeles? Og i tilfelle hvilket antivirus anbefales for IPad?

 

 

Hei,

Antivirus beskytter hovedsakelig mot nedlastede filer og programmer, og eventuelle plugins og utvidelser av nettleseren. På en iPad har man kun tilgang til nedlastninger fra Appstore, og eventuelle andre trusseler er nesten utelukkende utformet for Windows PCer. Dessuten er iOS (som kjøres på Apple-produkter) veldig annerledes i hvordan det håndterer fremmede filer og tillatelser.

Det korte svaret: Nei, du trenger ikke antivirus på iPad. Man kan sjelden være fullstendig beskyttet, men en iPad er nok blant de tryggeste enhetene å bruke med tanke på virus.

mvh Dag

Du må være abonnent for å skrive innlegg