Flytte Safari bokmerker fra iPad til Crome på PC

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 2 måneder siden.
Forfatter
user-446508
Spectator

Er det noen enkel måte jeg kan importere mine bokmerker fra Safari på iPaden til Crome på PC-en? Jeg har forsøkt via iCloud, men sliter med å få det til.

Hei,

utenom iCloud, så er kanskje det letteste å laste ned Chrome på iPaden. Deretter logger du inn i Chrome med brukeren din, og trykker innstillinger øverst til høyre og deretter bokmerker, og til slutt Importer bokmerker og innstillinger. Fra denne menyen kan du velge hvilken nettleser på enheten du vil importere bokmerker fra. Siden du nå er logget inn i Chrome (husk å skru på synkronisering om du ikke har det), så kan du se de samme bokmerkene på PCen gitt at du er logget inn med samme bruker i Chrome.

Alternativt kan du eksportere bokmerkene i Safari som en HTML-fil og deretter importere den i Chrome.


user-446508
Spectator

    Takk for svar, men hverken innstillinger/bokmerker/importere bokmerker fra… i Crome, eller valget Fil i Safari (for å eksportere til Html-fil) er synlige hos meg. Er dette fordi jeg sitter på iPad og ikke Mac-PC, eller er det noen innstillinger jeg må hake av?

    Ja, mulig at iPad har noe begrenset funksjonalitet for dette. Om du har en synkronisert brukerkonto i Safari, kan du logge inn i nettleseren på en mac og eksportere HTML-filen derfra.

    Jeg har funnet en god guide (engelsk), med illustrasjoner som viser nøyaktig hva du må gjøre. Vanligvis ville jeg skrevet det her, men i dette tilfellet tror jeg det er enklere for deg å ta den titt på den, så kan du såklart spørre videre om det er noe som er uklart.

    Her er guiden 

    Forumet ‘SMARTTELEFONER OG NETTBRETT’ er stengt for nye emner og svar.