Overføre musikk fra PC til Iphone uten Itunes

Løst
Dette emnet inneholder 5 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 uke, 5 dager siden.
Forfatter
user-339597
Spectator

Hei

Kan dere anbefale et program for å overføre musikk fra PC til Iphone uten å gå om Itunes?

Hei,

ta gjerne en titt på svarene jeg skrev i denne tråden: https://forum.komputer.no/forum/123minsida-och-keepit/topic/sikkerhetskopi-hos-keepit/#post-2016

Bla ned til bruker «nokia1» sitt spørsmål, og les gjerne det jeg foreslår derfra.


user-376082
Spectator

  Sorry, no entries Are found er svaret jeg får når jeg klikker på linken i forbindelse med dette medlemmets spm. vedr. overføring av musikk. Jeg er også interessert i samme problemstilling, og vil gjerne ha link

  Den er grei, limer inn brukerens spørsmål og mine svar her (mine svar er etter *):

  – Når man bruker dette som lagring av musikk. Kan man gå inn på siden min på Keepit og spille av musikk derfra via bluetooth og rett inn i bilen?

  *Til min kjennskap har ikke Keepit en innebygd medieavspiller. Det letteste nok være å importere den musikken du ønsker til en app på telefonen, som du deretter kan koble til bluetooth i bilen.

  – Har du noen anbefalte app som jeg kan hente musikken jeg har på pcen fra og koble til blutooth. Er snakk om ca 150G.

  *150GB? Da tror jeg dessverre det blir vanskelig å få det over på telefonen, siden de fleste telefoner har langt mindre lagringskapasitet enn dette.

  *Du kan alltids importere noen av sangene til Spotify og spille av derfra. Da logger du inn i Spotify fra PCen og på mobilen (på samme Wifi-nettverk). Da vil Spotify på PCen oppdage mobilen din på nettverket. Opprett en ny spilleliste i Spotify på PCen og trykk så på Lokale filer (skru på visning av denne i innstillinger/settings. Legg også til ønskede mapper med musikk som skal vises under Lokale filer). Herfra kan du dra sanger fra Lokale filer over til spillelister du lager. Når du er ferdig, går du inn på mobilens Spotify og finner spillelista. Gå inn på den og trykk Make Available Offline/Download/Gjør tilgjengelig offline. Da skal listen lastes ned.

  – Jeg bruker Tidal. Har du oppsettet på den? Viss ikke så må jeg bruke Spotify. Jeg har ikke Wifi. Men må vell ha det også. Kjører bare kabel og modem hjemme.

  *Har ikke brukt Tidal selv, men er mulig de tilbyr samme funksjonalitet. Er fullt mulig mye av musikken din allerede ligger på Spotify eller Tidal, og enkelt kan lastes ned (som album, f.eks.) på telefonen uten å importere fra arkivene dine. Verdt å undersøke, om du ikke allerede har gjort det!

  -Da har jeg abonnert på Sporify. Lagt inn det jeg har på pcen på den lokale filen i Spotify og lagd en egen spilleliste mappe. Prøver å kopiere alt over i spilleliste mappen men da for jeg opp dette:you`ve filled this playliste to the max.Impressive.Start a new one to keep collection. Er vist en max grense på hvor mye jeg kan kopiere over. Da går det tydligvis ikke. Viss det ikke er en annen måte å gjøre dette på?

  *Jeg var ikke klar over at det var en grense, men ser på nettet at denne ligger på 10 000 sanger per spilleliste. Du kan da eventuelt bare opprette flere lister og fylle de opp etter sjanger eller ditt foretrukne kriterie.

  *Igjen, vær OBS på at mobiltelefonen fortsatt har visse restriksjoner på hvor mye musikk den har plass til. Forøvrig har Spotify en restriksjon på 10 000 nedlastede sanger per mobil/enhet. All musikken vil fortsatt være tilgjengelig på PCen, men du må da være litt mer selektiv i hva du oppbevarer på telefonen.

   


  user-376082
  Spectator

   Takk for svaret, saken er løst for min del, men står fortsatt som ikke løst ser jeg

   Flott!

   Du må være abonnent for å skrive innlegg