E-post info 23.02

Ikke løst
Dette emnet inneholder 8 svar, har 4 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 3 måneder siden.
Forfatter
Øystein
Spectator

I denne infoen ble det gitt en beskrivelse av hvordan man kunne stenge port 445. Jeg fulgte denne oppskriften, men kan ikke se at porten har endret status, den står fortsatt på «listening». Jeg har i mange år brukt denne nettsiden for å sjekke brannmurstatus: https://www.grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2 (Shields up). Her får jeg «grønt», dvs. stealthed på alle vanlige serviceporter, også 445.
Er ikke denne testen god nok? Og hva er egentlig forskjellen her, om det er noen? Og, hvorfor endres ikke statusen min på port 445 etter å ha fulgt oppskriften i e-post info av 23.02?

Håper noen kan svare på dette.
mvh Øystein

Jeg har nå spurt den ansvarlige for nyhetsbrevet, og de opplevde det samme med en av kontormaskinene, men en grundigere sjekk viste at porten var lukket. Så det er nok testen som ikke får det med seg.


owarberg792415
Spectator

  Dette virker vel bare om en har Windows brannmur aktiv. Jeg har ikke det og følgelig skjer det ikke noe om jeg prøver dette.

  Det stemmer, ja. Men de fleste brukere har den aktiv.


  owarberg792415
  Spectator

   Mulig det, men dette kommer ikke fram i det tipset dere gir. Jeg for min del bruker Norton og den brannmuren som følger med der. Dere burde oppgi informasjon om hvilken brannmur tipset gjelder og helst også en beskrivelse for de mest brukte brannmurene i markedet.

   Jeg skal gi tipset videre til redaksjonen, det er de som har med sånt å gjøre.


   user-354173
   Spectator

    I bladet nr. 14 2018 er det på side 73 nevnt en redningspakke somgjør  at en havarert maskin kan startes fre minnepinne.  Hvor finner jeg denne redningspakken på fordelssonen?

     

    mvh  Guttorm Johnsen

     

    [email protected]


    user-354173
    Spectator

     I bladet nr. 14 2018 er det på side 73 nevnt en redningspakke som gjør  at en havarert maskin kan startes fra minnepinne.  Hvor finner jeg denne redningspakken på fordelssonen?

      

     mvh  Guttorm Johnsen

      

     [email protected]

     Det er tydeligvis en feil på lenken i sonen, jeg skal gi beskjed til rette vedkommende.

     Du må være abonnent for å skrive innlegg