Google DIsk : Synkronisering

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 måneder, 2 uker siden.
Forfatter
groknudsen
Spectator

Jeg har lastet ned Back up and Sync for å synkronisere bestemte mapper på PC’en med Google disk. Men hva skjer hvis jeg sletter filer i aktuell mappe på PC’en, VIL FILEN OGSÅ BLI SLETTET I GOOGLE DISK?  Og omvendt: Hvis jeg sletter filer i G-disk, vil de da bli slettet på PC’en ?

Hei,

dette kommer an på innstillingene dine i programmet. Du kan velge mellom å også fjerne eventuelle filer du sletter fra alle andre enheter, eller ikke. Sjekk innstillingene du har, og ta gjerne en test med en vilkårlig fil du ikke trenger om du er usikker.

Du må være abonnent for å skrive innlegg