Kaspersky: Invalid PIF files association

Ikke løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 2 år, 6 måneder siden.
Forfatter
reinhard.b
Participant

Jeg har testet PC’en min med Kaspersky System Checker (heft 11/2017 side 48 …) og fått opp ett problem med utropstegn i rød sirkel – Invalide PIF files association (se vedlegg). Men hverken Kaspersky eller et søk på nettet med dette begrepet ga meg noen hint om hvordan å LØSE problemet. Jeg har kjørt et søk med IObit Malware Fighter som ikke har påvist noe malware.

Disse filene skal Kaspersky selv klare å fikse, så vidt jeg kan se. Men det er en forholdsvis sjelden feil. Hvilken Windows-versjon er det du har?


reinhard.b
Participant

  Takk for svaret så langt.
  Jeg har Windows 10 pro (oppdatert med Creators Update).


  [email protected]
  Participant

   Hei, jeg har akkurat den samme opplevelsen med den samme feilmeldingen

   Det er iallfall ikke malware, jeg lurer på om det kan være et litt for aggressivt sjekkeprogram som ser feil der det ikke er noen. Disse filene brukes til å kjøre DOS-applikasjoner under Windows, og det er det vel ikke noen som gjør lenger. Iallfall ikke annet enn i svært spesielle tilfeller. Så hvis det bare er feilmelding i Kaspersky og ingen andre problemer med pc-en som har med DOS-applikasjoner å gjøre, ville jeg bare gitt blaffen i det.

   Du må være abonnent for å skrive innlegg