MailWasher bruk av programmet.

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 10 måneder, 2 uker siden.
Forfatter
odd andersen715674
Participant

Har lastet ned MailWasher. Det fungerer slik det er beskrevet. Må gå inn og (Vaske linjer merket som spam). Er det mulig å få programmet til å fjerne disse linjene automatisk, eventuelt legge de i en egen mappe så den ikke er synlig i overikten over e-post?

Hei,

det er mulig å få programmet til å automatisk fjerne mailer fra avsendere du har merket, eller avsendere programmet har «lært» at du ikke ønsker å motta mail fra. Du kan sjekke alternativene for dette under Settings-> Spam Tools. Her kan du sette avsendere på en «svarteliste», lage filtere for hva slags innhold du ikke vil se (f.eks. linjer/emnefelt du ikke vil se), og mer. Merk at du må skru på «Auto delete» for disse verktøyene, om du ønsker at de skal slettes av programmet.

For å lære opp Mailwasher, kan du trykke på «Classify» – kolonnen og derfra markere hver mail du har mottatt med enten tommel opp eller ned, avhengig av om du ønsket å motta den.

Håper det hjalp!

mvh Dag

Du må være abonnent for å skrive innlegg