Tilgang til fotobasen på mobilen

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 måneder, 3 uker siden.
Forfatter
user-376082
Spectator

I Komputer januar i år var det et program tilgjengelig som virket meget interessant. Det gjør at man tar bilde av en plante som man vil vite navnet på. Programmet sammenligner bildet med en database og kommer med et sannsynlig svar. Så langt helt OK, men betingelsene for installere er at jeg må gi programmet tilgang til bildedatabasen min på telefonen og tillatelse til å ta bilde eller video.  Der skriver dere at man skal trykke «tillat» uten noe forbehold? Vil det dermed si at programmet får tilgang til bildene i mobilen min og tillatelse til å ta bilde uten mitt kjennskap?

Hei,

vanligvis innebærer tillatelsen at programmet kan ta bilder og lagre dem, og eventuelt sammenlikne et eksisterende bilde i fotorullen om du ønsker det. På telefoner er dette tilsvarende til når man lar en installasjonsveiviser på PCen få tillatelse til å gjøre endringer på maskinen. Men i praksis er dette da bare for å at appen skal ha nødvendige rettigheter.

Du må være abonnent for å skrive innlegg