Bytting av harddisk

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 4 måneder siden.
Forfatter
oaolstad
Spectator

I Komputer for all nr. 19 er det en veiledning for utskifting av gammel harddisk til rask SSD disk. Jeg har kjøpt disken som ble anbefalt og gjennomførte kloningen. Alt dette gikk greit, men når jeg åpner laptopen Lenovo Yoga 2 Pro så er det ingen disk på samme størrelse og samme sammenkobling som den nye. Artikkelen i bladet gir inntrykk av at alle laptoper er «like» inni. Den eneste forskjellen som er beskrevet er at noen har en ramme for disken mens andre kan skrus direkte fast. Er det noen løsning? Jeg føler meg lurt av denne artikkelen. Kan SSD disken returneres nå som den er tatt i bruk?

Olav Anders

Hei,

det vet jeg dessverre ikke. Det er vanskelig å si noe konkret om harddiskene uten å få undersøke de og PCen selv. Det er verdt å merke at PCen din er relativt gammel, så det kan være en årsak til at diskbyttet ikke gikk så enkelt som det kunne gjort. Det vedlagte skjermbildet kom ikke med pga. størrelsen – du kan gjerne laste det opp på nytt om du vil at jeg skal ta en titt.

Om du får levert tilbake SSDen, vil nok avhenge av butikkens regler. Anbefaler deg først å ta med PCen og diskene til en ekspert i person og se om de kan bytte harddisken for deg om du ikke finner ut av det.

Om du har tilbakemelding vedr. artikkelen, kan du gjerne sende dette til [email protected].

Forumet ‘TILBEHØR’ er stengt for nye emner og svar.