Chromecast

Løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  AtleS516872 1 år siden.
Forfatter
AtleS516872
Participant

Jeg har en Chromecast som jeg kjøpte for å se innholdet på laptop’en på TV (vise bilder og tekster fra harddisken, surfe på nettet, strømme gamle TV-programmer, mm.). Dette skal la seg gjøre ifølge Googles supporttjeneste på denne siden: https://support.google.com/chromecast/answer/3228332?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=no

Men på en annen av Googles supportsider står det motsatte, nemlig at Google ikke lenger støtter konfigurering av Chromecast på datamaskiner, bare på nettbrett og telefoner : https://support.google.com/chromecast/answer/2998456

Så hva er sant? Og kan jeg gjøre nå? Finnes det en måte å få konfigurert på, eller må jeg bare kjøpe meg en lang HDMI-kabel?

 

Hei,

Google har fjernet støtten for å sette opp/installere Chromecast fra PCen. Dette betyr at du må følge instruksjonene for installasjon på smarttelefonen din.

Men når dette er gjort, kan du fortsatt kringkaste/strømme fra PCen til TVen, så lenge PCen din oppfyller minstekravene og du bruker Chrome som nettleser.


AtleS516872
Participant

  Jeg har installert Chromecast-appen på telefonen min, og det ser ut til at jeg greit skal kunne Chromecast’en sammen med telefonen. Jeg bruker Chrome som nettleser. Men hvordan kommer jeg videre? Kan du forklare hva nå må gjøre for å kunne se innhold fra min PC på TV-skjermen?

  Trykk på de tre loddrette prikkene øverst til høyre i Chrome, og så på «Cast». Velg riktig enhet, og deretter skal du enkelt kunne velge hvilket vindu du vil strømme til TVen.


  AtleS516872
  Participant

   Jeg skjønte til slutt at jeg måtte litt inn i en meny og velge Cast desktop. Da ordnet det seg. Takk!

   Du må være abonnent for å skrive innlegg