Hardisken starter ikke- lager støy!

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 1 måned siden.
Forfatter
lirim r
Spectator

Hei. Laptopen krasjett og kom beskjed at det har skjedd noe uvanlig og windovs vil restarte maskinen og fikse feil. Etter at maskinen prøvde å restarete, fikk ikke starte, men lager lyder. Vet ikke om der er feil med leseren til hardisken! Hjel meg plesae! Er sikker ca 6 mnd siden jeg har ikke kopiert filer i en ekstert harddisk og vil helst ha mulighet i det minste ha tilgang til filene mine. Hva kan jeg gjøre?!

Hei,

har du prøvd å starte den på nytt siden? Sørg for at maskinen er ordentlig skrudd av – om nødvendig kan du tvinge den av ved å holde inne på/av-knappen.

Når maskinen krasjer, er det alltid en viss risiko for at systemfiler blir skadet, og det kan være tilfelle her. Men gi gjerne forslaget mitt over en sjanse, så ser vi.


lirim r
Spectator

    Hei, takk for forslaget. Saken er at det ser ut som hodeleseren klrer ikke å lese hardisken. Har tett ut hardisken og prøver å lese den , men det skjer det same. Hodeleseren prøver å lese men de kommer kun lyder, som omden prøver å lese men feiler!

    Skjønner. Da høres det ut som du trenger hjelp fra en ekspert eller reparatør. Du kan evt. høre med selger om dette.

    Forumet ‘TILBEHØR’ er stengt for nye emner og svar.