Kan ikke bruke tallene på høyre side, verken på PC eller trådløst tastatur

Løst
Dette emnet inneholder 5 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 1 måned siden.
Forfatter
ijohnsen
Spectator

Jeg har en HP-laptop. Kan ikke bruke tallene på høyre side av tastaturet hverken på PC eller trådløst tastatur. Tallerekken øverst på tastaturet virker som det skal. Jeg har prøvd å oppdatere driveren. Får beskjed om at jeg har den nyeste driver.

Hva kan jeg gjøre ?

Hei,

trykk på ‘num lock’ tasten, så bør numpaden aktiveres.


ijohnsen
Spectator

    Nei hadde vært så enkelt hadde saken vært løst for lenge siden. Det hjelper ikke trykke NumLock

    Skjønner. Da har du altså testet med to forskjellige tastaturer, og begge har samme problem?

    Prøv å skru av at numpad kan brukes til å kontrollere musepekeren: Gå til tilgjengelighet/ease of access, velg mus, og sørg for at det øverste alternativet er skrudd av.


    ijohnsen
    Spectator

      Nå er ikke jeg sikker på om jeg gjør det riktig, men jeg har prøvd å følge oppskriften selv om ikke min maskin har det riktig samme oppsettet som du beskriver. Jeg har prøvd, men får ikke inn noen endringer.

      Da vet jeg dessverre ikke. Det kan være veldig mange årsaker, men feilen ligger jo i PCen, og ikke i tilbehøret. Innstillingen jeg ville at du skulle endre bør være akkurat på samme sted hos deg; den skal altså skru av at numpad kan brukes til å kontrollere musen.

      Kan være en idé å høre med produsent/selger om de kan hjelpe deg, spesielt om det er en hardware feil i PCen som tuller med driverne eller funksjonaliteten av numpaden.

      Forumet ‘TILBEHØR’ er stengt for nye emner og svar.