Nytt skjermkort

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 8 måneder, 2 uker siden.
Forfatter
arnegru
Spectator

Jeg vil bytte ut mitt skjermkort i PC en min men har ikke peiling hva jeg skal velge. Grunnen til at jeg vil bytte er at PC en er blitt for treg, og at jeg har problemer med å logge inn på WIN 10.

Mitt grafikkort/skjermkort er et ENGTX550 Ti DC/DI/1GD5. Jeg har funnet ut at jeg må ha et kort med ext power løsning, ellers er jeg åpen for anbefalinger.

Det gamle kortet har en ram på 1Gb, må jeg holde meg til det, eller kan jeg velge et kort med 2 eller  flere GB. Har ikke peiling, og derfor spør jeg om råd.

Hei,

dette er litt utenfor min ekspertise, så vil råde deg til å forhøre deg med en PC-forhandler, som f.eks. Komplett, Elkjøp eller Power. Om du gir dem detaljene om PCen din og hovedkortet, kan de helt sikkert anbefale mange mulige skjermkort. Selv kan jeg anbefale Komplett sin PC-avdeling, de har alltid vært kunnskapsrike og raske når jeg har kontaktet de. Det enkleste er kanskje å ta med PCen til en butikk i person, så du er helt sikker på at de får informasjonen de trenger.

Du må være abonnent for å skrive innlegg