PCen kjenner ikke igjen disken

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 6 måneder, 1 uke siden.
Forfatter
user-443870
Spectator

Hei, Jeg har en disk (WD Elements) på 1 TB som jeg bruker til backup (Paragon …) med mer. Disken er koblet via USB til min bærbare PC (HP spectre). Jeg kobler den tidvis fra, men mange ganger får jeg ikke stoppet den før jeg slår av PCen. Da jeg for en tid siden skulle koble den til på ny, var den ikke synlig i Utforsker, jeg får ikke tilgang til den. I kontrollpanelet ser det ut som den er til stede, men ikke fullt. Jeg koblet den til min kones iMAC og der får jeg tilgang til alle filene via «Finder».
Hva gjør jeg for å «aktivisere» disken med tilkobling til min PC?

Hei,

det er lurt å passe på at du «mater ut» disken før du fjerner den fra PCen (høyreklikk ikonet for eksterne enheter i oppgavelinjen og trykk løs ut).

Om du ikke lenger kan se den ved tilkobling, ville jeg sjekket USB-inngangen på PCen – spesielt med tanke på at du fortsatt kan se disken på iMac-en. Det skal ikke være nødvendig å gjøre noe mer enn å plugge den inn i en USB, så du kan gjerne prøve en annen inngang på PCen om tilgjengelig (eller å bytte ut USB-kabelen).

Du må være abonnent for å skrive innlegg