PCen kjenner ikke igjen disken

Løst
Dette emnet inneholder 3 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 5 måneder siden.
Forfatter
user-443870
Spectator

Hei, Jeg har en disk (WD Elements) på 1 TB som jeg bruker til backup (Paragon …) med mer. Disken er koblet via USB til min bærbare PC (HP spectre). Jeg kobler den tidvis fra, men mange ganger får jeg ikke stoppet den før jeg slår av PCen. Da jeg for en tid siden skulle koble den til på ny, var den ikke synlig i Utforsker, jeg får ikke tilgang til den. I kontrollpanelet ser det ut som den er til stede, men ikke fullt. Jeg koblet den til min kones iMAC og der får jeg tilgang til alle filene via «Finder».
Hva gjør jeg for å «aktivisere» disken med tilkobling til min PC?

Hei,

det er lurt å passe på at du «mater ut» disken før du fjerner den fra PCen (høyreklikk ikonet for eksterne enheter i oppgavelinjen og trykk løs ut).

Om du ikke lenger kan se den ved tilkobling, ville jeg sjekket USB-inngangen på PCen – spesielt med tanke på at du fortsatt kan se disken på iMac-en. Det skal ikke være nødvendig å gjøre noe mer enn å plugge den inn i en USB, så du kan gjerne prøve en annen inngang på PCen om tilgjengelig (eller å bytte ut USB-kabelen).


Busse
Participant

    <p style=»text-align: left;»>Hei.</p>
    <p style=»text-align: left;»>Min PC viser ikke lenger en USB tilkoblet ekstern disk. Minnepinner vises, men ikke harddisker (har 4) Alle vises i min lap top. De vises også under «enheter# med melding om at de fungerer som de skal, men altså ikke i vinduet, og jeg får ikke tilgang. Har forsøkt forskjellige remedier som oppdateringer etc. uten å lykkes. Forslag ?</p>

    Hei,

    vises ingen av harddiskene, eller kun ikke den eksterne?

    Har du prøvd å plugge de(n) ut og inn, eller å reinstallere driverne? Har du prøvd å plugge inn disken(e) i andre innganger?

    Forumet ‘TILBEHØR’ er stengt for nye emner og svar.