Skjerm

Løst
Dette emnet inneholder 2 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  nokia1 10 måneder, 1 uke siden.
Forfatter
nokia1
Participant

Hei. Jeg har en pc fra komplett som er fra 2014. Nvidia Gforce GT 630 .  Prosessor Intel (R) Core (TN) i5-3570  3,40 GHZ. Ram 8. Acpi *64 basert pc. Windows 10 versjon 1909. Skjermen blir svart innemelom og må bevege musa flere ganger for å åpne skjermen igjen så blir den mørk igjen. slik må jeg holde på et par min så blir den bra igjen en stund så kommer det tilbake igjen. Dette skjer i perioder så kan det gå en stund før det skjer igjen. Alt av programer er opptatert som jeg vet om. Tok en runde på dette uten at det hjalp noe. Hva er årsaken og hva kan gjøres? Er den noe som må byttes?

Hei,

test om du fremdeles kan utføre oppgaver på PCen når skjermen er mørk. Forsøk f.eks. å trykke windows-knappen når dette skjer (la denne stå oppe, eller søk et program og åpne dette), og observer om startmenyen da er åpnet når skjermen kommer tilbake.

Hvis ja, så er PCen fortsatt operativ når skjermen blir svart, men jeg vil tro det er noe galt med skjermen eller ledningen fra denne til PCen, eventuelt selve inngangene. Prøv gjerne med en annen skjerm eller ledning i så fall.


nokia1
Participant

  Hei

  Ser ut som det fungerer nå. Slik har det vært før også. Det kommer og går. Merket at strøm kabelen ikke satt ordtentlig i. Sjekket også HDMI. Kan være det som er årsaken. Takk for hjelpen.
  <div id=»mailtovindupopupModalMail» style=»z-index: 1;»>
  <div id=»mailtovindumodalToMailContent»>
  <div id=»mailtovindutoClose»></div>
  <div id=»mailtovindutoModalMail»>What do you want to do ?</div>
  New mail<button id=»mailtovinduclipboardCopyButton»>Copy</button><textarea id=»mailtovinduselectAreaTo»></textarea></div>
  </div>
  <div></div>

  Du må være abonnent for å skrive innlegg