Skriver

Løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 6 måneder siden.
Forfatter
nokia1
Participant

Hei Jeg sliter med å skrive ut bilder med multiskriveren min. Blir dårlig kvalitet og nesten ikke kjennbar. Har vært sånn i de siste mnd. Ikke vært slik før. Jeg har en Epson XP-750. Skiftet blekk og kjørt alle rengjøring prosedyrer som er i menyen uten at det hjelper. Hva er feil og hva kan det gjøres med dette problemet?

Hei,

det tror jeg du dessverre må kontakte produsent om. Kan være alt fra en feil i programvaren på printeren, utdaterte drivere, feil med blekkpatroner/farger, en skade i selve maskineriet osv. Epson support kan sikkert si noe mer spesifikt om problemet.


nokia1
Participant

    Hei. Ser ut som det har løst seg. Skriver ut bra nå. Vet ikke hvordan men nå er det i orden.


    ragwis
    Participant

      Min Canon skriver iP7250 påstår at den brukes av en annen datamaskin når jeg skal skrive ut noe, men det er jo bare jeg her…???

      Har du kontrollert at du ikke har flere enheter tilkoblet skriveren eller nettverket (om det er en nettverksskriver)? Evt. kan det hende du må nullstille skriveren og reinstallere på PCen.

      Jeg vil imidlertid anbefale å snakke med Canon support om dette, da det blir ren gjetting fra min side.

      Forumet ‘TILBEHØR’ er stengt for nye emner og svar.