Trådløs skriver…

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 5 måneder siden.
Forfatter
ragwis
Participant

Når jeg skal skrive ut et dokument/bilde fra min Canon iP 7200 skriver får jeg ofte melding om at «Skriveren brukes av en annen datamaskin». Her i huset er det bare meg som har datamaskin (Asus Zenbook UX305) så dette er et lite mysterium for meg. Det er ingen datamaskin som er fysisk koblet til skriveren med kabel. Jeg har en stasjonær PC som går, men den er koblet fysisk med kabel til en annen skriver. Disse var avslått i sommer og allikevel dukket problemet opp. Som oftest løser jeg problemet ved å slå av skriver i noen minutter, men når dette må gjøres ganske ofte…, blir det ganske irriterende.

 

 

Hei,

forsøk å restarte både PC og printer. Last deretter ned de nyeste driverne til printeren for PCen, og kjør filen for å reinstallere. Prøv nå å skrive ut.

Et annet tips som kan fikse det, er å åpne startmenyen og søke «Services» (evt. «Tjenester») og trykke på tannhjul-ikonet som dukker opp. Derfra blar du ned til «Print Spooler» (utskriftskø el. liknende på norsk). Du kan stoppe denne, og etter et øyeblikk starte den igjen.

En av disse bør fungere!

mvh Dag

Du må være abonnent for å skrive innlegg