Tynn skrift på skjermen

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år siden.
Forfatter
user-449414
Spectator

Jeg har etter oppskrift fra «Komputer for alle» gjennomført en opprensking av PC’en for å øke farten.  Det gikk bra, men fikk to uønskede virkninger: Jeg fikk bare ikoner, ikke miniatyrbilder når jeg søkte i «Bilder», og skriften på skjermen ble tynn og grå, omtrent som når du skriver ut en tekst i blekksparemodus.  Det med bildene fikk jeg ordnet, men jeg finner ingen måte å få tilbake den tydelige skriften på skjermen.  Jeg har litt dårlig syn, så det er ganske viktig.  Hvordan får jeg tilbake full kontrast på skriften?

Hei,

åpne kontrollpanel og naviger til personalisering. Her kan du prøve deg fram med høyere kontraster og endre gammanivå så teksten blir mørkere.  Fra kontrollpanel kan du også trykke visning (display) og endre fargeinnstillinger, oppløsning og benytte ClearType tekst om ønskelig.

Maskinens grafikkort skal også være mulig å trykke på fra kontrollpanelet (antakelig innenfor personalisering, men gjør gjerne et søk om nødvendig). Derfra er det enda flere innstillinger for PCens farger og kontrastinstillinger.

Du må være abonnent for å skrive innlegg