Ubrukelig PC

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år, 7 måneder siden.
Forfatter
user-374823
Spectator

Jeg har flere ganger hatt min MSI bærbare PC inne til reparasjon. Hver gang den har kommet i retur har den fungert i kort tid, men det samme problemet har oppstått. Problemet er at jeg får opp søkefeltet når jeg trykker på windows ikonet på oppgavelinjen. Og i søkefeltet kommer 4 tall automatisk opp, igjen og igjen. Det er derfor heller ikke mulig å skrive noen tekst i feltet. Og når jeg  velger forstørrelsesglasset på oppgavelinjen, kommer de samme 4 tallet opp. Videre når jeg bruker f.eks. Word hopper markøren hele tiden tilbake. Det samme gjelder når jag skal skrive en web adresse i nettleseren. Verkstedet mener problemene skyldes en program feil, og da det ikke er de originale programmene som nå ligger på PCen (programmene er oppdatert siden den ble kjøpt ny), kan jeg ikke kreve at feilen blir rettet uten at jeg betaler for feilrettingen. Jeg har følgelig ikke krav på kostnadsfri rettelse, omlevering eller heving iht. kjøpslovens bestemmelser. Jeg er av den oppfatning at det ikke er programmene det er noe feil med. Da ville mange andre hatt de samme problemene, og vi har heller ikke tilsvarende problemer med andre PCer vi har i huset. Oppdateringer har heller ikke skapt noen problemer tidligere i de knapt to årene jeg har hatt PCen. Så er det her en hardware feil? Har dere noen oppfatning om dette, eller har lesere av Komputer for alle , opplevd tilsvarende problemer. Jeg har forøvrig skrevet dette innlegget på annen PC, da problem pcen er ubrukelig.

Hei!

Beklager problemene du opplever med PCen, det er både frustrerende og slitsomt å komme til bunns i.

Fra hvordan du beskriver det, kan problemet være mye forskjellig: korrupte systemfiler, nedlastede programmer, virus. Det er dessverre umulig for meg å si uten å få undersøke PCen.

Jeg har to tips:

– Ta PCen til en annen reparatør og se om de kan finne en løsning.

– Hvis du ikke ønsker førstnevnte, vil jeg tro en full reset/nullstilling av PCen vil fikse problemet (antar at den ikke har vært slik siden første stund?). Vær OBS på at dette sletter alle filer på PCen, og reinstallerer Windows. Altså må du kopiere filer du vil beholde over på et eksternt medium for lagring, f.eks. en minnepinne eller cloud-tjeneste. Nyere Windows-versjoner kan dog ha noen muligheter for å beholde personlige filer.

 

Håper det løser seg, og du må gjerne stille spørsmål hvis det er noe mer du lurer på.

mvh Dag

Du må være abonnent for å skrive innlegg