Erstatter for Internet Explorer med redigeringsknapp for html filer

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 11 måneder siden.
Forfatter
TorJacobsen
Spectator

Siden Microsoft ikke lenger oppdaterer Internet Explorer prøver jeg å finne en erstatter som kan fylle mine behov.
Jeg har opparbeidet meg et stort Intranett med 53 mapper med sine undermapper samt alt av opplysninger om kjøp av produkter, garantier, avtaler, betalte regninger osv. og dette trenger regelmessig og nesten daglig oppdatering og redigering. I tillegg har jeg en hjemmeside på nettet med 14 html sider og over 700 linker.
I Internet Explorer er det en knapp som heter Rediger og når jeg er inne på en side som må oppdateres så åpner den mitt redigeringsprogram og jeg kan redigere og lagre der og da. Noe slikt finner jeg ikke i noen andre nettlesere. Er dette noe dere kan hjelpe meg med?

Mvh Tor Jacobsen
Redigeringsknapp i Internet Explorer

Hei,

om du ønsker å fortsette å bruke Frontpage til å redigere HTML-sidene, så tror jeg det er enklest for deg å importere siden(e) direkte inn i programmet. Du kan nemlig importere siden som den er nå, og deretter lagres en lokal kopi på PCen. Så kan du gjøre de endringene du ønsker og lagre/eksportere dem tilbake til nettsiden. Den eneste forskjellen vil egentlig være at du ikke får benyttet en redigeringsknapp rett fra nettleseren.

Jeg tok en kikk på Firefox og Chrome sine utvidelser (extensions), men fant ingen for Frontpage. Dessverre er en del av funksjonaliteten i Internet Explorer utdatert, så det vil nok være visse ting du ikke finner noe annet sted.

 

mvh Dag

Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.