Google Chrome igjen

Løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 4 måneder siden.
Forfatter
jemisund
Participant

Hei. Får følgende feilmelding ved oppstart Chrome: STATUS_INVALID_IMAGE_HASH, Hva i all verden betys dette. Har det noe med at jeg kjørte Wash & Go, siden jeg oppdaterte fra Windows 8 til 10 da det var fritt, så lå det noe «gammelt» igjen som ble rensket vekk. Kan det ha rensket for mye?


jemisund
Participant

    Tillegg, har avinstallert og installert Crome flere ganger for å se om det hjalp.

    Hei,

    det er noen forskjellige foreslåtte løsninger på dette problemet, så du får bare prøve deg fram med disse til noe funker:

    1. Høyreklikk Chrome-ikonet fra skrivebordet og velg egenskaper. Gå til kompabilitet og velg «kjør programmet i kompabilitetsmodus for Windows 8». Nederst trykker du «endre for alle brukere». Trykk OK. Restart Chrome.

    2. Tøm cachen i Chrome. Trykk de 3 prikkene øverst til høyre i Chrome og velg «flere verktøy» fra menyen, og derfra «clear browsing data» eller liknende norsk variant. Derfra markerer du cache (bilder og filer), og bekreft nederst til høyre.

    3. Fra samme menyvalg, «flere verktøy», velg i stedet utvidelser. Deaktiver alle utvidelser og restart Chrome.

    Det finnes også noen litt mer tekniske løsninger, men prøv gjerne de tre ovenfor først. Pass på å sjekke Chrome etter hvert steg du gjør, for å se om feilen er borte.


    jemisund
    Participant

      Når det gjelder punkt 1, så får problematikken som beskrevet i et tidligere innlegg. Heller ikke 2 eller 3 ga resultat. Tror noe ligger i maskinen, den har jeg flere problemer med, ca. 8 år oppgradert fra W-7 til 10. vil heller kjøpe ny maskin, så jeg går ikke videre. Takk så langt.

      Det var synd, men kan virke som en ny maskin er på tide som du sier. Lykke til med kjøpet.

      Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.