Google Chrome lastet ikke nettsider

Løst
Dette emnet inneholder 2 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 4 år, 1 måned siden.
Forfatter
pjhaalan179442
Spectator

Jeg installerte Komputer-for-alle sin anbefalte malware pakke IOBit Malwarefighter. Gjorde ingen endringer i oppsett etc. Senere oppdaget jeg at Google Chrome nektet å laste inn alle nettsider. Av-installerte Chrome og installerte på nytt uten resultat. Forsøkte mange andre metoder for feilretting uten resultat. Av-installerte så endelig IOBit Malwarefighter helt og da fungerte Google Chrome som før. Hvorfor?


pjhaalan179442
Spectator

    Gjelder bærbar PC med oppdatert Windows 10.  Privat nettverk og Edge fungerte fint hele tiden.

    Hei,

    Sjekk om Malwarefighter har blokkert Chrome. Om dette ikke hjelper, kan du forsøke med å legge inn et unntak for Chrome i Malwarefighter Dette vil si at programmet ikke lenger kontrollerer Chrome-prosessen, og lar Chrome gjør hva den vil. OBS! Dette er ikke helt optimalt, men verdt å undersøke om ikke noe annet funker.

    Kontroller også innstillingene i Malwarefighter. Om disse har blitt skrudd «opp» for internettapplikasjoner, kan en nullstilling av innstillingene  fikse problemet.

    Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.