Google, nedlasting program.

Løst
Dette emnet inneholder 5 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 5 måneder siden.
Forfatter
jemisund
Participant

Jeg har prøvd å laste ned programmer fra fordelssonen, f.eks. Folder Mergel, WinOptimizer, etc. så går alt bra til jeg trykker «Last ned», da forsvinner Google Chrome og startskjermen, skrivebordet, vises. Når jeg åpner Google igjen kommer melding og at Chrome ikke ble rett avsluttet, og oppfordring til gjenopprette Chrome. Jeg kan heller ikke åpne «nedlasting» fra innstillinger i Chrome.

Hei,

det var merkelig. Kan du prøve å laste ned fra en annen nettleser og se hva som skjer da?


jemisund
Participant

    Det gikk når jeg brukte Edge, med Google som søker, men ikke Crome.

    Mulig Chrome-installasjonen din er skadet. Kan være en idé å reinstallere Chrome. Husk da i så fall å lagre innstillingene dine i en brukerprofil i Google, om du har mange innstillinger du har konfigurert. Ellers er det bare å avinstallere som vanlig.


    jemisund
    Participant

      Ikke umulig, fikk tidligere en feilmelding når jeg åpnet, husker ikke nå hva det sto, fikk råd om å prøve og kjøre kompatibelt med Windows 8. Jeg fikk da åpnet Chrome, men med problemer som kom etter hvert. Maskinen er 7-8 år, så den holder ikke helt mål verken med hastighet eller annet. Inntil videre kjører jeg på Edge. Takk for hjelp så langt.

      Sjekk at du har installert riktig Chrome for din PC, altså for Windows 8. Og pass på at du laster ned riktig variant, mtp. 32- eller 64-bit.

      Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.