Hunden fra Baskerville er ikke mulig å laste ned!

Ikke løst
Dette emnet inneholder 4 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av  bastiaan1940 6 måneder, 2 uker siden.
Forfatter
bastiaan1940
Spectator

På flere forskjellige Pc har jeg prøvd å laste ned E boken «Hunden fra Baskerville» svaret jeg får er «Det har opstatt en feil» og jeg får ikke lastet ned boken som lovet i bladet. Når jeg sender denne meldingen til Komputer for alle for jeg svar at jeg må forsøke få hjelp på dette forum, men det er ikke jeg som har problemer, det er Komputer for alle som ikke leverer det jeg har betalt for. Svaret de gir meg er skandaløs!

Mvg     Wim


bastiaan1940
Spectator

  bastiaan1940
  Spectator

   Kjære Thomas Hansen,

   Jeg har postet dette problem tidligere uten å få svar eller løsning på dette, jeg har prøvd på Firefox, GoogleChrome en Internet Explorer med samme nedsående resultat.

   Jeg kan laste ned hva som helst ellers fra fordelssonen, bare ikke E-bøker, så sent som igår, 14/08/2018 lastet jeg uten problemer 2 bøker ned fra http://www.Bokselskap.no!

   Hvis det er noe med min Pc som skulle føre til dette er det vel dere som har kunnskap og personal som kan finne ut av dette eller veilede meg til en vellykket resultat.

   Før jeg prøver å laste ned skal det ikke mer til enn at jeg med musen går ned på feltet «Last Ned» da får jeg denne melding som sluter på «false», se vedlegg. Jeg mener dette forteller meg at siden jeg søker ikke finnes, men jeg kan ikke gjøre annet enn følge opp deres instrukser for å laste ned!

   Mvh    Wim


   bastiaan1940
   Spectator

    Jeg har postet flere filer og sendt dem men det ser ikke ut at de kommer frem, også ser det ut som at en ikke kan legge ved flere en 3 bilder.

    Wim


    bastiaan1940
    Spectator

     Her kommer de resterende bilder.

     wim

     Du må være abonnent for å skrive innlegg