Mistet lyden for en tid tilbake

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 7 måneder, 3 uker siden.
Forfatter
trand-a
Spectator

Mistet lyden på min Acer Aspire 5 laptop for en tid tilbake, trolig etter et forsøk på driver-oppdatering  Har prøvd de beskrivelsene av løsninger som er beskrevet i forumet, men pc’en er like stum.  Har prøvd å oppdatere driver i «enhetsbehandling», men varseltrekanten vil ikke forsvinne.  Har også prøvd å avinstallere, men det virker heller ikke.  Skulle gjerne ha lagt ved skjermbilder, men er usikker på hvordan få det til.  Prøver å beskrive i stedet:  Lydtegnet nederst til høyre på skrivebordet viser et rødt varsel (med hvitt kryss). I «enhetsbehandling» under «systemenheter» er det en gul varseltrekant ved «Intel(R) Smart Sound teknologi OED».  Når jeg går inn på #Egenskaper» for denne, viser det under Generelt: «Denne enheten kan ikke starte (Kode 10). Driveren ble ikke lastet inn fordi initialiseringskallet var mislykket».  Har som nevnt, prøvd å oppdatere, men svaret er: «Den beste driveren for enheten er allerede installert»  Heller ikke avinstalleringen virker.  I begge tilfellene dukker varseltrekanten opp igjen etter omstart av pc’en.  Går jeg inn på Innstillinger/System/Lyd viser det «Fant ingen utdataenheter» og «Fant ingen inndataenheter» som eneste alternativ, men vet ikke om det har noen betydning.  Beklager dette lange innlegget, men skulle svært gjerne få tilbake lyden hvis noen kan hjelpe.

Hei,

det er vanskelig å si nøyaktig hva som har skjedd, men det kan være at lydenheten er skadet som et resultat av forsøk på oppdateringen. Vil anbefale å ta med PCen til en ekspert og høre hva de sier.

Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.