Nettleseren Edge starter ikke lenger

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 10 måneder, 3 uker siden.
Forfatter
hestenda
Spectator

Etter at jeg installerte Malwarebytes fra Fordelssonen, så starter ikke Edge lenger. Har prøvd mye tricks fra nettet,oppdatert  Win 10, utført reparasjoner bl.a.  , men det hjelper ikke.  Avinstallerte nå til slutt Malwarebytes.  Fremdeles får jeg ikke startet Microsoft Edge

Hei,

man skulle ikke tro malwarebytes forhindrer Edge fra å fungere, men i verste fall kan det jo ha sett det som en trussel og låst det. Men ettersom det ikke har løst seg når du avinstallerte, ser jo det ikke ut til å være tilfellet. Videre ser det jo ut til at du har prøvd det jeg umiddelbart ville anbefalt, og når jeg har undersøkt problemet litt på nettet, kan det være et utall forskjellige årsaker og løsninger på dette problemet. Du kan forsøke å gjøre en såkalt «clean boot» av PCen, og slik finne fram til problemet (om det er forårsaket av et installert program), men dette er nokså tidkrevende.

Jeg anbefaler deg å ta kontakt med Microsoft sin kundeservice først, som helt sikkert har vært borte i liknende problemer. Det er dessverre vanskelig for meg å identifisere problemet herfra når Edge har mange forskjellige potensielle årsaker for dette og liknende problemer.

Kan forøvrig anbefale å installere en annen nettleser i mellomtiden (f.eks. via minnepinne om du ikke har nettilgang på PCen pga Edge).

mvh Dag

Du må være abonnent for å skrive innlegg