Problemer med å kjøre Caffeine1

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 8 måneder siden.
Forfatter
jsel
Spectator

Har lastet ned Caffeine1 fra Fordelssonen, men når jeg forsøker å kjøre det får jeg følgende feilmelding: «Programmet startet ikke fordi sidestillingskonfigurasjonen er feil. Se hendelsesloggen for programmet eller bruk kommandoverktøyet sxstrace.exe for nærmere informasjon». Hvordan løser jeg dette problemet. Har en ASUS zenbook

Hei,

ettersom programmets størrelse og omfang er nokså lite, finner jeg ikke noe særlig relevant informasjon på nettet om dette problemet. Jeg kan anbefale å re-installere, og passe på at programmet har nødvendige tillatelser for å kjøre. Programmet skal være kompatibelt med Windows helt tilbake til XP, så det bør ikke være et problem (med mindre du mot formodning kjører et eldre system eller noe annet enn Windows).

Om dette ikke hjelper, kan du alltids endre skjerminnstillingene manuelt, så skjermen ikke går svart. Gå til kontrollpanel og velg «Strøm og dvale» (Power and sleep). Fra menyen her kan du velge at verken skjerm eller PC skal skru seg av, uansett hvor lenge den står slått på.

Du må være abonnent for å skrive innlegg