Program for å hente ned bilder fra ulike skyer og slette duplikater

Løst
Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 1 år siden.
Forfatter
trojmiasto
Spectator

Hei

Har hatt ulike skylagringsleverandører opp gjennom. Noen ganger flere samtidig. En stor del av bildene er dobbelt- og til dels trippellagret.

Hvordan

A, ha et program som laster ned fra skyen til egen harddisk

B, slette dublikater

 

Årsak er til dels å ha kontroll (være hands-on) egne bilder. Men også å unngå betalingsløsninger som f.eks Microsoft sin Onedrive.

 

På sikt er det ønskelig med

C, En løsning for å automatisk backup fra mobil/kamera/pc til program på egen harddisk. Også når jeg ikke er på wifi hjemme.

 

Harddisklagring er tenkt brukt med å speile 2 eller flere fysiske disker på 2 ulike steder.

Hei,

hver sky-leverandør (i alle fall iCloud og OneDrive) har egen programvare som kan brukes til dette. Disse lar deg opprette en sky-mappe på PCen, som automatisk synkroniserer fra skyen, som du kanskje allerede har gjort nytte av. Hvis du ønsker disse filene på en egen harddisk, kan du enkelt bare kopiere og lime inn ønsket innhold fra sky-mappen til harddisken, eller sette mappen til å være på harddisken i utgangspunktet.

Vedr. fjerning av duplikater, er det et stort utvalg på nettet for dette. Jeg har ikke brukt disse programmene selv, og de varierer nok litt i kvalitet og egenskaper. Men her er et par som kan være verdt å undersøke (på eget ansvar):

https://www.auslogics.com/en/software/duplicate-file-finder/

https://www.duplicatephotosfixer.com/windowsphotofixer.aspx

https://www.duplicatephotocleaner.com/

 

Jeg anbefaler deg å ta en backup av filene, og i det minste kjøre et par prøverunder før du lar programmet slette alle duplikater.

mvh Dag

Du må være abonnent for å skrive innlegg