Programvare i Fordelsonen

Løst
Dette emnet inneholder 7 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av Komputer For Alle Support Komputer For Alle Support 3 år, 12 måneder siden.
Forfatter
olamos761424
Spectator

Får ikkje laste ned CrystalDiskMark frå Fordelsonen. Kom med utgåve 6/2020.

Hei,

takk for at du sa fra. Dette blir ordnet ASAP.


bitubo749834
Participant

    Sikkerhetskopiering med WinData Reflector.

    Har installert program, definert kopioppgave, valgt tid for sikkerhetskopiering, Real Time. Ihht beskrivelse i KFA 18/2018 skal det da kopieres fortløpende. Klikker Process og Back up, og de valgte mappene blir sikkerhetskopiert.  Etter at den første sikkerhetskopien er foretatt, forventet jeg at det automatisk ville bli foretatt inkrementell back up når nye filer ble lagt til i de valgte mappene, når den eksterne harddisken er tilkoblet maskinen (Ihht KFA 18/2018).  Men dette skjer ikke.  Jeg opplever at back up må startes manuelt, og det blir da en fullstending ny back up, som erstatter filene i den gamle back up’en.  Er det noe jeg har misforstått

    Hei,

    for å få til inkrementell kopiering må du huke av for «Real Time» under «Times»-fanen når du oppretter en ny backup task. Da tas det kopi av alle nye eller endrede filer automatisk når du gjør en endring.


    bitubo749834
    Participant

      Jeg innledet mitt spørsmål med å si hva jeg hadde gjort, blant annet valgt «Real Time» for sikkerhetskopiering. Jeg har med andre ord fulgt instruksen i KFA 18/2018 til «punkt og prikke». Likevel tas det ikke automatisk kopi  når det blir lagt til nye dokumenter.  Hva kan dette da skyldes? Jeg arbeider med Windows 10, alltid oppdatert.

      Det var merkelig. Hva hvis du i stedet for real time, velger synkroniseringsintervall hver time? Tar den fortsatt fullstendig backup, eller bare av endrede/nye filer?


      bitubo749834
      Participant

        Jeg ville definere en ny kopioppgave for å teste synkroniseringsintervall hver time. Da dukket det et vindu på skjermen . Kopi vedlagt. Det synes her å fremgå at gratisversjonen ikke støtter automatisk oppdatering. Dette er da ikke i tråd med den besktrivelsen som er gitt i KFA:

        Attachments:

        Ja, ser ut til at gratisversjonen har begrensninger på dette området. Takk for at du påpekte det – det skulle vært uthevet i fremgangsbeskrivelsen i bladet.

        Forumet ‘PROGRAMVARE’ er stengt for nye emner og svar.